Trainingen

Snorkel- en conditietraining

Een uur vol plezier onder begeleiding van onze beste snorkelaars. Wij houden rekening met beginners die nog niet alle technieken beheersen of waarvan de conditie op een lager niveau ligt. Je krijgt speciale aandacht, zodat ook jij je snel thuis zult voelen in de groep. Heb je geen zin om te snorkelen, dan kun je ook zonder je snorkeluitrusting aan je conditie werken.

Benodigdheden  snorkel, masker en (binnen)vinnen
Dag maandag
Tijd 21.00 t/m 22.00 uur
Leeftijd vanaf 14 jaar

Duik- en/of snorkeltraining

Op woensdagavond wordt er afwisselend duik of snorkeltraining gegeven. Tijdens de reguliere trainingen worden verschillende punten herhaald of kun je nieuwe technieken leren van de verschillende opleidingen en specialisaties. Denk hierbij aan redden, nettentraining, ijsduiken, lijnsignalen, reanimatie, conditie, uitrustingsbeheersing, freediving etc. Door de ongedwongen sfeer kun je zo veel leren als jij wilt.

Benodigdheden  eigen duik- en/of snorkeluitrusting
Dag woensdag
Tijd 19.00 t/m 20.00 uur
Leeftijd vanaf 14 jaar

Duikopleidingen en specialisaties

Wij bieden het uitgebreide opleidings- en specialisatieprogramma aan van de NOB. Op de woensdagavond worden de theorie- en praktijklessen van de opleidingen verzorgd in zwembad De Leygraaf te Zetten. De opleidingen variëren van de 1* Duikopleiding tot diverse specialisaties voor gevorderden.

snorkelen


Gratis proeflessen!

Bij De Kleiduikers kun je gebruik maken van 3 gratis proeflessen. Voor de proeflessen is nog geen eigen uitrusting nodig, badkleding is voldoende. Aanmelden kan via kleiduikers@gmail.com of kom eens een kijkje nemen!